Perkhidmatan Kesihatan

GT PHYSIO AND REHABILITATION CENTRE
Address: No.2, Lorong Tenggiri, Seberang Jaya, Penang.
13700
Business Category:
Alumni Member Name: MAT SAHAR BIN SULAIMAN
Alumni Batch: SPM 2000
Position : Pengurus
Short Business Description: Memulihkan badan secara fizikal dalam mendapatkan kembali kesihatan fizikal badan yang optimun
Long Business Description:

Rawatan Fisioterapi kami tidak mengunakan terapi elektrik. 100 % manual terapi. Pemilihan rawatan ditentukan selepas pemeriksaan dan penilaian dibuat. Tuan / Puan akan diberikan penjelasan yang terperinci tentang masalah tuan /puan sebelum dan selepas rawatan diberikan.
Rawatan manual kami merangkumi joint mobilisation, senaman therapeutik, soft tissue manipulation, myofascial Release, fitness exercise dan physical health screening

Business Website URL: http://www.gtphysio.com
Business Phone Number: 0125008700
Business Fax:
Business Tags:
Olive House Shah Alam
Address: NO. 27, JALAN OPERA E U2/E, TAMAN TTDI JAYA, 40150 SHAH ALAM, SELANGOR
Business Category: ,
Alumni Member Name: MOHD ARIF AFANDI BIN ABD AZIZ
Alumni Batch: SPM 2006
Position : AAFIYAT CONSULTANT
Short Business Description: Kami adalah ejen rasmi Olive House yang SAH dan AKTIF melakukan pemasaran secara online dan offline di kawasan setempat.
Pembelian daripada bukan ejen adalah atas risiko pembeli sendiri kerana cara penggunaan adalah berbeza mengikut tahap kesihatan pelanggan.
Ayuh, tempah segera bersama kami! 😊👍
Long Business Description:

👉🏻 *Olivie Plus 30x*

Satu sudu Olivie Plus 30x memberikan TIGA PULUH KALI MANFAAT berbanding minyak zaitun extra virgin biasa yang terbukti daripada kajian saintifik makmal.

Hasil daripada kajian makmal menunjukkan Olivie Plus 30x mengandungi kandungan Polifenol iaitu secara spesifiknya disebut Hydroxytyrosol LEBIH 30 KALI GANDA BERBANDING Minyak Zaitun Extra Virgin biasa.

Kandungan Polifenol yang dihasilkan amat penting bagi melindungi sel-sel dalam badan daripada kerosakan oksidatif bagi mengelakkan penyakit yang serius seperti kanser, sakit jantung, parkinson dan sebagainya.

Semoga bermanfaat.

Business Website URL: https://aafiyat2u.com/?ref=186
Business Phone Number: 0133610337
Business Tags: